Tänään piti saada jotakin helposti valmistuvaa ruokaa. Kaapista löytyi Lasagnette ainespaketti ja pakastimesta broilerin filesuikaletta. Tästä tämän ja huomisen päivän ruoka. Ohjetta täytyi vähän jatkaa ja aineksia vähän lisäillä jotta sitä riittäisi myös huomiseksi. Huomenna sitten keskityn työpäivän jälkeen siivoukseen, joten ruokaa ei tarvitse enää kuin vain lämmittää.
511572.jpg
Hyvää tästäkin tuli, tosin olisin kaivannut tulisuutta vähän enemmän.

kastike:
450 g broilerin hunajamarinoituja filesuikaletta
1 sipuli 
1 porkkana (raastettuna)
1 punainen paprika (kuutioituna)
ripaus chilirouhetta, jalopenorouhetta ja pippurisekoitusta
2 tl valkosipulijauhetta tai 2 valkosipulin kynttä
1 lasagnette kastikeainespussi
1 dl Flora ruokakerma kevyt & paksu
7 dl vettä
3 rkl Felix chilikastiketta
2,5 dl Valion maustettu ruokakerma 3 juustoa

lisäksi: 1,5 pss Lasagne piccoloa (1 pss tulee lasagnette ainespaketin mukana)

pinnalle: juustoraastetta

Ruskista broilerin suikaleet ja sipuli pannulla. Lisää porkkana raaste ja paprikakuutiot, sekoittele pari minuuttia. Lisää lasagnette kastikeainespussi, ruokakermat ja vesi. Anna kiehahtaa ja tarkista maku. Lisää maun mukaan chilikastiketta. Kaada Lasagne piccolot uunin kestävään vuokaan, kaada kastike päälle ja sekoita. Painele vielä pinta tasaiseksi jotta eivät päällimmäiset kuivu kastikeen puutteeseen. Lisää pinnalle vielä juustoraastetta mielesi mukaan.