
Ja tällaisen mieheni sai vietäväksi töihin...
7 kananmunan kakkupohja
kostutukseen: vadelmamehua
täyte I:
n. 2 dl mustikkahilloa
n. 2 dl vadelmia
n. 1 rkl vadelmahilloa
2 liivatetta
tilkka vettä
Soseutetaan keskenään ja soseeseen lisätään kiehuvassa vedessä sulatetut liivatteen.
täyte II & pursotus:
2 prk Flora vispiä
2-3 rkl mansikkatomusokeria
2 tl vaniljasokeria
1 prk Sunnuntai kuningatar tuorejuustoa
Flora vispi vaahdotetaan, lisätään tuorejuusto ja maustetaan sopivan makeaksi.
päälle:
mustikoita
vadelmia
1 dl hyytelösokeria
2 dl vadelmamehua
Mustikat ja vadelmat laitetaan jäisinä/tuoreina kakun päälle ja tehdään hyytelösokeri-kiille joka levitetään esim. pullasudilla marjojen päälle.
Kommentit