Kiirettä taas...! Viikko sitten vietettiin Veetin 4-vuots synttäreitä. Kaikista tarjottavista en ehtinyt enkä muistanut ottaa kuvia. Tarjolla oli Limehyytelökakkua, broileri- ja kinkkupiirakkaa, sekä Elämä makeaksi blogista löytämäni kinkkukakku, jonka tein hiukan muunnellen ja erilaiseen vuokaan. Veeti toivoi hämähäkkikakkua, josta tuli enemmänkin siilin näköinen kuin hämähäkki. Veeti myös halusi hoitoon viedä pellekakun, jota sitten töiden jälkeen kiireessä tein eikä tulos ollut edelleenkään sitä mitä piti.

Tänä viikonloppuna oli viimeinen iso urakka rippijuhlien tilauksien merkeissä. Yhteen paikkaan tein Limehyytelökakun ja kolmen suklaan-moussekakun. Toiseen paikkaan tein jätti pullapitkon, banaani-suklaarouhe-kermakakun, kinuskikakun vadelma-moussetäytteellä, suklaatäytekakun, sekä kaksi pellillistä broileripiirakkaa. Kolmanteen paikkaan tein jätti pullakranssin, kinuskikakun vadelma-moussetäytteellä, kaksi mansikka-kermakakkua mansikka-moussetäytteellä, sekä lentopallokakun vadelma-moussetäytteellä, savulohi- ja kinkkuvoileipäkakut. Urakan aloitin keskiviikkona kakkupohjien paistolla ja perjantaina voileipäkakkujen täytöillä. Lauantai päivä meni kakkujen täytössä ja kuorrutuksissa, osa sarjatyönä ja osa yksittäin. Täksi aamuksi jätin vaativimman työn eli lentopallokakun kuorrutuksen, johon onneksi sain lentopallon malliksi.

Eipä tässä sitten kummempia, tosin ensi viikonloppuna on toiseksi viimeiset rippijuhlat jonne on taas tilattu minulta kakkuja. Seuraavaksi on isäni 60-vuotis synttärit ja yhdet tilaus synttärikakut joten päivityksiäkin tulee taas kunhan vain muistan ja ehdin ottamaan kuvia.