Tässä annos broileripastavuoasta
Currykastike
50 g margariinia tai voita
50 g vehnäjauhoja
2 tl curryjauhetta
3 dl vettä
2 dl Valio 5 % Fraiche
½ kanaliemikuutio
ripaus: valkopippuria, cayennepippuria, chilirouhetta
Sulata voi tai margariini kattilassa, lisää curryjauhe ja anna hetken kiehahtaa. Lisää jauhot ja anna hetken turvota. Kaada hanasta otettu kuumavesi ja sekoita nopeasti, jottei paakkuunnu. Lisää Fraice ja kanaliemikuutio ja mausteet.
Tässä Currykastike, tosin kuva äärimmäisen epätarkka liikaa valoa tms.
Keitä nämä kypsiksi:
1 pss MyllynParas Keltaisia sydänmakaroneja
n. 1½ l vettä
1 tl suolaa
Kypsennä pannulla:
500 g marinoitua broilerin suikaletta
1 pieni sipuli
(broilerimaustetta tai sitruunaista broilerimaustetta)
Lisäksi:
1 pss Pomodorarosso kasvissekoitusta (tomaatti, paprika, porkkana, valkosipuli, purjo, sipuli)
(juustoraastetta pinnalle)
Kaada vuokaan keitetyt ja huuhdotut sydänmakaronit, Pomodorarosso kasvissekoitus ja kypsät broilerinsuikaleet. Sekoita nämä ja lisää Currykastike ja sekoita vielä. Päälle voit halutessasi ripotella juustoraastetta. Uunissa 200 asteessa noin tunnin.
Tässä juuri uunista otettu broileripastavuoka. (Astia on TW:n UltraPlus)
maanantai, 15. tammikuu 2007
Kommentit