Oma viritelmä, mutta tulos oli herkullinen.
872092.jpg
Kakkualunen ja kupu olivatkin sitten hiukan pienempi itse kakkupohjaan joten leikkasin päädyistä palaset pois, mutta enpä älynnyt vielä siinä vaiheessa, että pursotuksen jälkeen kupu osuu reunoihin, joten älkää katsoko liian tarkkaan reunoja.

Tein kakkupohjan tähän uuteen suorakaiteen muotoiseen irtopohjavuokaan, joka olikin yllätys sillä 10 munaa meni pohjaan kevyesti.

kinuskikerma:
1 prk Flora vispiä
½-1 dl kinuskikastiketta
n. 2 rkl ranskankermaa

appelsiinituorejuusto-kerma:
1 prk Flora vispiä
200 g appelsiinituorejuustoa
n. 1 rkl ranskankermaa

kostutus: vadelmalimpparia

hillona: oma tekemää omenahilloa

Vaahdota molemmissa Flora vispi ja sekoita joukkoon kyseisen täytteen ainekset tasaiseksi. Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan. Kostuta ja levitä hillo. Jätä n. 1/3 kunkin täytettä pursotusta varten. Laita ensimmäiseksi kinuskikerma ja toiseen osaan appelsiinituorejuusto-kerma. Levitä kakun päälle kinuskikermaa ja pursota reunat. Päällisosan pursotukset appelsiinikermalla. (appelsiinikerma on vähän jäykempää ja siitä saa paremmat pursotukset aikaisemmaksi.