455829.jpg
Mies ja lapset halusivat tacoja ja niinpä he myös näitä tekivät. Pitkästä aikaa söin näitä hyvällä omalla tunnolla, mutta vain kaksi sillä painonpudotus vielä kesken.

1 pkt SantaMaria Mini tacoTubs
500 g nautajauhelihaa
1 pieni sipuli
1-2 valkosipulin kynttä
1 pieni punainen paprika
1 pieni keltainen paprika
(jalopenoja)
riapus; jauhelihamaustetta, tacomaustetta, pippurisekoitusta, cayennepippuria
juustoraastetta

lisäksi päälle kastikkeina:
1 prk kermaviiliä
½ pss taco dippikastikejauhetta
½ pss creme pepper dippikastikejauhetta
ja
½ prk salsakastiketta

Lado pellille tacot. Ruskista jauheliha sipulien kanssa. Lisää mausteet ja hienonnetut paprikat. Laita jauheliha tacoihin ja ripottele päälle juustoraaste. Laita uunin noin 15 minuttiksi 175 asteeseen. Tarjoa dippikastikejauheella maustettua kermaviiliä ja salsakastiketta.  Jaa kermaviili kahteen astiaan ja sekoita molempiin ½ pussia dippikastikejauheesta.

Nämä ovat meidän kaikkien herkkuja. 2,5-vuotias poika syö näitä ja joskus syö jopa medium salsakastiketta suoraan purkista.