Tämän kakun myötä toivotan kaikille iseille hyvää isäinpäivää!

1047601.jpg

5 munan kakkupohja

täyte:
1 prk Flora Vispia 
1 prk Flora vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 
½ annos metsämarjamoussea (tukusta ostamaani mousseainesta)
3 dl vadelmia

sekä vadelma-herukkahilloa

kostutus: vadelma limpparia

koriste: valkosuklaata + maito- & tummaasuklaata
(Huom! elämäni ensimmäiset maalaukset suklaaseen)

valkosuklainen paahtokinuskikuorrutus:
2 dl sokeria
2 dl kermaa
50 g voita
1 tl vaniljasokeria
n. 7 valkosuklaa palaa

Kaada kerma kattilaan ja kuumenna se. Sulata sokeri paistinpannulla, anna sen sulaa rauhassa älä siis sekoita ennen kuin lähes kaikki sokeri on sulanut. Sekoita sitten lopuksi ja anna sokeri hiukan ruskistua. Ota pannu pois liedeltä ja lisää kylmä vesi ja sekoita. Lisää kuuma kerma vähitellen koko ajan sekoittaen ja lisää pannu takaisin levylle. Anna kiehua hiljalleen kunnes seos sakenee. Lisää voi ja vaniljasokeri. Nosta pannu pois liedeltä ja sulata kinuskiin valkosuklaa palat sekoittaen. Sekoita lopuksi kinuski tasaiseksi ja anna kinuskin vähän jäähtyä ennen kakun päälle kaatamista. Kaada kinuski ja levitä se kuumalla vedellä kastetulla lastalla.