331432.jpg
Kuva ei niin herkullisen näköinen kuin se miltä ruoka maistui, nam.

n. 500 g (marinoitua) possunsuikaletta
1 dl vehnäjauhoja
n. 10 hillosipulia
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
2 isoa porkkanaa
1 iso punainen paprika
n. ½ dl maustekurkkua
5 dl kuumaavettä
1 lihaliemikuutio
1 rkl chilisoijakastiketta
1 rkl Pirkka salsadippiä
2 tl rypsiöljyä
ripaus mausteista: pippurisekoitusta, cayennepippuria, chilirouhetta, cajun yleismaustetta, paprikajauhetta

Pyöritte possunsuikaleet vehnäjauhossa. Kuumenna pannu ja laita sinne öljyä, lisää paloitellut porkkanat ja sipulit pannulle, pyörittele niitä hetken aikaa niin että porkkanat saavat väriä. Kaada uuni vuokaan. Laita possunsuikaleet pannulle ja ruskista hiukan ja kaada ne myös vuokaa. Lisää mausteet, paloiteltu paprika ja maustekurkku kuutiot vuokaan ja sekoita kaikki keskenään. Sulata lihaliemikuutio veteen ja kaada vuokaan, sekä laita vuoka uuniin ensin 200 asteeseen puoleksi tunniksi ja laske uunin lämpötilaa 150 asteeseen ja anna hautua uunissa vajaan tunnin ajan.