Hengissä ollaan, vaikka mitään uusia päivityksiä en olekaan saanut tänne aikaiseksi. Viimeisetkin rippijuhlatilaukset on saatu toimitettua, mutta kiireessä jotenkin vain unohtui ottaa kuvat. Tein 2 kpl vadelma-kermakakkua, jossa rahka-kermatäyte. 2 kpl mesimarjakiilteellä valkosuklaamoussekakkuja. 120 kpl Savuporo-tuorejuustotäytteisiä tuulihattuja. 120 kpl herrasväenpikkuleipiä vadelmatäytteellä. 1 jätti pullakranssi. 1 kpl kinkku-metwurstivoileipäkakun ja 1 kpl savulohivoileipäkakun.

Ruokaa olen laittanut päivittäin ja leivottuakin on, mutta niitä samoja tuttuja, mitään uutta en ole ehtinyt kokeilemaan. Viivi ja Veeti olivat pitäjänteatterin kesäteatterissa mukana, jossa Viivillä oli ns. päärooli, jossa hän näytteli alle kouluikäistä tyttöä. Viikko meni todella nopeasti harjoituksissa ja kolmessa esityksessä. Nyt sitten ollaan tämä viikko vain huilattu.

Tosin emmehän me ole olleet aina kotona. Reissattu lähes ekstemporee toiselle puolelle Suomea, Muumimaailma ja Tykkimäki nähty ja koettu. Ensi viikolla luvassa Tampere.

Leipomaan ryhdyn ihan urakalla, kun on mökkipitäjällä kesäpäivät, jonne mennään myymään Viivin kanssa leivonnaisia, joten jospa sitten niistä saisin otettua kuvia ja päivitettyä ohjeiden kera tätä blogiani.

Dolphin And Dog