Tämän kesän lomamatkamme suuntautui Tunisian Djerbaan. Paikka oli ihan ok, tosin en ehkä menisi toista kertaa. Ihmiset kyllä olivat ystävällisiä ja lämmintä oli parhaimmillaan 37 astetta. Hyvin saatiin rusketusta pintaan ja kerrankin loma tuntui lomalta, kun eipähän tuolla juurikaan ollut mitään nähtävää.

Budettikin pysyi hyvin hallinnassa, eikä tällä kertaa matkalla mennytkään niin paljon rahaa kuin yleensä lomilla. Tämä johtui siitä, ettei siellä juurikaan mitään ostettavaakaan ollut, pari mekkoa ja kietaisuhametta tuli ostettua.

Tämä reissu ei ollut ruokien osalta mikään kulinaristinen nautinto, sillä aamupala oli ranskalais tyyppinen, jossa patonkia, kroisantteja, keitettyä kananmunaa ja tomaattia. Lounas ja päivällinen sitä samaa, jos liha ei ollut sitkeää niin se oli mautonta. Pizzan paistaja oli päivittäin ja täyte vaihtoehdot olivat tomaatti, paprika ja sipuli, itse tosin salaatti pöydästä nappasin chiliä ja joskus lämpimästä pöydästä pari lihapullaa pizzan täytteeksi. Tulipahan patonki ja pizza kiintiö ainakin tämän vuoden osalta täyteen, jotain positiivista

Tällaisella koneella suuntasimme Djerbaan.

Ensimmäisen illan show oli mahtava. Veeti pääsi jopa silittämään tuota koobraa ja sai pitää sylissänsä paria geggoa.

Kävimme krokotiili farmilla, jossa oli vaatimattomasti vain 400 krokotiiliä. Saimme jopa pitää 11 kk krokotiilivauvaa sylissämme 1 dinaarin (n. 0,50 €) maksulla.

Lähdimme myös merirosvoristeilylle aidolla oikealla merirosvolaivalla, joka oli merimatkan osalta kiva, mutta siihen se sitten jäikin. Retken sisältö oli harhaanjohtava, eikä siellä sitten ollutkaan lapsille suuntautuvaa ohjelmaa ollenkaan.

Tässä oli hotelli Abirin animation tiimi, viimeisen illan showssa jonka me saimme nähdä. Tiimin pisin, vasemalla oleva mies (24-v.) opetti meidän Viiville pari salsaa, joka olikin hauskan näköistä kun 2 m tanssii n. vyötäröön asti olevan tyttösen kanssa. Muutenkin porukka oli huumorintajuisia ja rempseitä.

Tästä siis johtui blogini hiljaiselo. Paluu arkeen on alkanut. Tänään sain jo aikaiseksi 40-vuotis synttärikakkuun koristeen kuivumaan, mikäli se tällä helteellä edes kuivuu. Lisäksi viikonlopun helteiden kunniaksi sain pullakrannsi- ja 3 x 10 munan kakkutilauksen. Joten päivityksiä luvassa.

Aurinkoisia hellepäiviä kaikille!

T: Herkkusuu