423864.jpg
Nopea, mutta sitäkin herkullisempi ruoka. Sopivan tulinen jota meillä 2,5-v. poika
söi innolla.

2 porkkanaa
1 iso paprika
400 g marinoitua possunsuikaletta
1 iso sipuli
2 dl makeaa chilikastiketta
ripaus chilirouhetta ja pippurisekoitusta
2 pkt nuudeleita


Keitä nuudelit kiehuvassa vedessä noin 5 min. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi, suikaloi paprika ja hienonna sipuli. Kypsennä possunsuikale pannulla samaan aikaan hienonnetun sipulin kanssa ja lisää ripaus pippurisekoitusta ja chilirouhetta kun liha alkaa olla melkein kypsää. Kaada kypsät nuudelit siivilään ja huuhtele niitä kuumalla vedellä. Kaada nuudelit lihojen joukkoon ja sekoita. Lisää suikaloidut paprikat ja porkkanaraaste pannulle, sekoita. Lopuksi kaada chilikastike, sekoita ja anna muhia vielä pari minuuttia.