Uuden Vuoden aaton kunniaksi jälkkäriä. Sopivan makea, muttei liian. Yhdestä kakkuprojektista jäi kääretorttupohjan palasia, jotka jemmasin pakastimeen tällaista jälkiruokaa varten. Tosin kuvassa ei näy nämä palaset, mutta vaahdon alla ne ovat.

2203075.jpg

2 pss Blå Bandin Mango-Passion moussea
2 dl kuohukermaa
1 dl rasvatonta maitoa
kääretorttupohjan palasia/kakkupohjan palasia
persikoita
klementtiineja

Valmista ensiksi mousse pakkauksen ohjeen mukaan, mutta korvaa 2 dl maitoa kuohukermalla. Laita jälkiruoka-astian pohjalla pari palasta kääretorttupohjaa ja kostuta palasia vähän persikkapurkin liemellä. Leikkaa persikoista pieniä kuutioita ja ripottele niitä kääretorttupohjan palasien päälle. Pursota tai laita lusikalla mousse ja koristele klementtiineilla ja persikoilla. Laita jääkaappin vielä tekeytymään vähintään puoleksi tunniksi.