Nyt on kuntokin flunssan jälkeen pikkuhiljaa palautunut lähes normaaliksi, kevät aurinko pistää mielen pirteäksi ja virtaa riittää. Veetin huone on nyt remontin alla, tänään saadaan uudet tapetit seinille, huomenna uusi lattia, perjantaina uusi sänky ja uudet verhot....! Viivikin sai tänään uudet verhot huoneeseensa, joista olisi voinut kyllä tulla paremmat, mutta kun taito ei riitä parempaan, täytyy olla tyytyväinen lopputulokseen. Lisäksi virtaa riitti tänään myös ikkunoiden pesuun. Ahkeruudestani palkitsin itseni leipomalla tämän kahvikakun.

 

Tämän herkullisen ohjeen nappasin Vaniljataivas -blogista, mutta pienellä muutoksella sain tällaisen aikaiseksi. On muuten mielettömän hyvää!

3 kananmunaa
2 dl sokeria
1 dl juoksevaa margariinia
1 dl maitoa
5 tl valkosuklaa capuccino jauhetta
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl kardemummaa
1 rkl vaniljasokeria
100 g maitosuklaata

vuoan jauhottamiseen: margariinia ja kookoshiutaleita

Vaahdota munan ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja lisää siihen capuccino jauhe. Sekoita kuivat aineet keskenään, sekä rouhittu suklaa. Lisää muna-sokeri vaahtoon jauhot, capuccino ja juokseva margariini. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Kaada voideltuun kookoshiutaleilla vuorattuun vuokaan ja paista 175 asteessa noin 50 minuuttia.