Pitkään mietin mitä Veetin kummille synttärilahjaksi veisin. Muistin, että kaapista löytyy Tupperwaren Samban juhlakupu, jolle varmasti olisi käyttöä. Mutta eihän pelkkää kupua voi viedä, joten teinpä kuvun alle hyytelökakun. Mikäli lahja ei ole paras, niin se on ainakin herkullisin

2 munan kakkupohja

Hyytelötäyte:
5 dl Flora Vispiä
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
4 dl mangojogurttia
1 dl mangososetta
2 dl tomusokeria
1 rkl vaniljasokeria
11 liivatetta
0,5 dl keltaista jaffaa

kiille:
4,5 dl mangososetta
4,5 liivatetta

Laita täytteen liivatteet kylmään veteen vähintään 5 minuutiksi. Käytin Tupperwaren kakkutason reunusrengasta, jonka laitoin suoraan Samba juhlakuvun lautasella. Mutta voit käyttää irtopohjavuoan rengasta samalla tavalla.

Laita kakkupohja renkaan sisälle. Vaahdota Flora vispi ja lisää vaahdon joukkoon tuorejuusto ja jogurtti. Sekoita ja lisää mangosose ja tomusokeri ja vaniljasokeri. Purista liivatteista ylimääräinen vesi ja kiehauta jaffa ja liota siihen liivatteet. Kaada ohuena nauhana täytteen joukkoon kokoajan sekoittaen. Kaada täyte kakkupohjan päälle. Laita jääkaappin hyytymään vähintään 4 tunniksi.

Kun täyte on hyytynyt tee kiille. Laita kiilteen liivatteet liokoamaan kylmään veteen vähintään viideksi minuutiksi. Kaada kattilaan mangosose. Kun mangosose kuumenee, ota liivatteet vedestä ja purista ylimääräinen vesi ja laita kuumaan mongososeeseen. Sekoita kokoajan niin kauan kun liivatteet ovat sulaneet ja mangosose vähän kiehahtanut. Ota sosekattila liedeltä ja anna hetken jäähtyä. Kaada sose-liivateliemi hyytelökakun päälle ja laita jääkaappiin hyytymään vähintään 3 tunniksi. Ota rengas varovasti pois, itse käytin veitseä apuna eli työnsin veitsen renkaan ja täytteen väliin pohjaan saakka, ja pyöräytin renkaan ympäri, jonka jälkeen nostin reunusrenkaan pois.