279481.jpg
Perunasoseen tilalle käy hyvin riisi ja keitettyperuna

2 tl margariinia
4 porkkanaa
2 valkosipulin kynttä
3 salottisipulia
450 g marinoitua possunsuikaletta
2 isoa paprikaa
3/4 dl vehnäjauhoja
1 rkl chili soijakastiketta
5 dl vettä
1 lihaliemikuutio
n. 50 g tuorejuustoa esim. ruohosipuli
ripaus chilirouhetta, pippurisekoitusta ja cayennepippuria

1.Sulata margariini, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit pannulle. Kypsennä 10 minuuttia.
2. Lisää pannulle possunsuikale ja ruskista lihat kypsiksi. 
3. Ripottele vehnäjauho porkkanoitten ja lihojen päälle. Hämmennä 5 minuuttia.
4. Lisää chili soijakastike.
5. Kaada hanasta otettu kuuma vesi pikkuhiljaa kunnolla sekoittaen.
6. Lisää lihaliemikuutio ja tuorejuusto. Tarkista maku.
7. Lisää maunmukaan chilirouhetta, pippurisekoitusta ja cayennepippuria.

Meillä syödään aika mausteikasta ruokaa joten lähes jokaiseen ruokaan tuleekin monenlaista pippuria mukaan.