Herkkusuu meni ja otti vastaan vakituisentyöpaikan. Tarkoituksena oli aloittaa vasta kesäkuun alussa, mutta aloitinkin jo tiistaina, tosin pari päivää vain olin tällä viikolla ja ensi viikolla sitten jo neljä päivää. Syynä miksi näin ns. matalalasku töihin on tietenkin lupaamani tilauskakkujen valmistukset ja toimitukset, sekä välissä 50-vuotis juhlien tarjoilut. Lopputuloksena siis Herkkusuun kiireistä kiireisempikin viikko. Tällä hetkelläkin uunissa on kaksi 11 munan kakkupohjaa, sekä viisi kakkuvuokaa valmiiksi voideltuna, viisi siitä menee noihin 50-vuotis juhliin ja loput sitten valmistujaisiin. Tänään siis toimitin 60-vuotis syntymäpäiväjuhliin voileipäkakut, sitruunaisen hedelmäkakun, sekä kinuskikakku vadelmamousse täytteellä (löytyvät jo blogistani).

Herkkusuu toivottaa kaikille oikein rentouttavaa ja aurinkoista viikonloppua! Käykäähän kurkkaamassa alkuviikosta mitä kaikkea olen saanut valmistettua.

Groovy Smiley

En siis unohda blogiani työni takia, enkä varsinkaan lopeta tätä mukavaa leivonta harrastusta. Onhan sitä ilta vielä aikaa töidenkin jälkeen leipoa, sekä vapaapäivisin on pidettävä ns. taikinaterapia istunto. Ja onhan sitäpaitsi hoidettava luvatut tilaukset, joita on mukavat kahdeksat rippijuhlat tulevana kesänä. Tilauksia otan vastaan edelleen.