Jokin aika sitten löysin täältä tämän ohjeen ja tällä kertaa ohje myös kopioituna Mian Kokkailut -blogista.  Näin aurinkoiseen päivään piti leipoa jotakin ja tämä tippui kuin sattumalta, selattua kokeilureseptien pinoa. Kuvausta varten piti pari palaa maistella. Hyvää oli vaikkakin aika murenevaa (ainakin hiukan lämpimänä syötynä) 

Perustaikina:
200g margariinia tai voita
2 dl sokeria
3 munaa
2 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniliinisokeria

Suklaataikina (puolet perustaikinasta)
2 rkl kaakaojauhetta
(1 dl rouhittua taloussuklaata)
2 rkl kermaa tai maitoa tai Flora vaniljaa

Ananastaikina (puolet perustaikinasta)
3/4 dl ananasmurskaa)
1 tl sitruunankuoriraastetta

Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilöiden taikinaan.

Jaa taikina kahteen osaan.

Sekoita toiseen taikinaan kaakaojauhe sihdaten, suklaarouhe ja  kerma.

Sekoita toisen taikinan joukkoon pieniä ananaskuutioita ja hyvin pestyn sitruunan raastettu kuori.

Levitä suklaataikina voidellun ja korppu/kookoshiutaloin jauhotetun rengasvuaan pohjalle. Levitä päälle ananastaikina.

Paista kakkua 175 asteisessa uunissa, alimmalla ritilätasolla 55-60 minuuttia.