Ruoka Pirkan lehdessä oli vinkki uunilohesta johon tehdään taskut, joihin sitten laitetaan aurajuustoa. Me emme vain tykkää tästä aurajuustosta joten laitoin Mustapekka pippurijuustoa ja hyvää oli näinkin.

1390928.jpg
Annos on mitä on, taisin pitää lohta hiukan liian pitkään uunissa, enkä tietenkään saanut kokonaista palaa.

1 lohi file
½ sitruuna
1 tl suolaa
½-1 pkt Mustapekka pippurijuustoa/aurajuustoa

Nypi fileestä ruodot. Leikkaa viistosti nahkaan asti taskuja. Sivele pullasudilla sitruunaa lohen päälle ja taskuihin. Leikkaa ohuita lastuja juustosta ja laita ne taskuihin. Ripottele pinnalle hiukan suolaa. Laita uuniin 200 asteeseen 25 minuutiksi. Tarjoa esim. kerma- tai valkosipulikermaperunoiden kanssa.