Sain maistiaiseksi 400 g villisian sisäfilepalan, tosin en ihan ilmaiseksi. Villisika maistui todella hyvältä. Joku ammattikokki varmaan pyörittelee päätäänsä, minun versiolle. Meillä lapset tykkäsi tästä, vaikka alussa olivatkin sitä mieltä etteivät halua villisikaa syödä.

2001346.jpg
Aika alaston annoshan tää on, eikä mikään kauniskaan ole, tomaatit ja muut kasvikset jäivät kauppaan.

400g villisikaa
n. 0,5 dl grillauskastiketta/marinadia
ripaus jalopenorouhetta
n. 1 tl valkosipulijauhetta

kastikkeeksi: Ehta pippurinenkastike

Leikkaa file noin 2 cm paksuisiksi paloiksi. Laita kulhoon ja lisää marinadi ja mausteet. Sekoita anna maustua huoneenlämmössä noin tunnin ajan. Kuumenna pannu ja lisää pieni pala voita. Kypsennä palat pannulla. Kun lihat ovat kypsiä laita Ehta pippuristakastike pannulle lihojen joukkoon. Anna hautua. Tarjoa esim. valkosipulikermaperunoiden kera.