Hellapoliisin sivuilta löysin broilerikiusauksen ohjeen, joten tätäpä piti sitten kokeilla. Hyvää oli, vaikka edelleen kinkku- ja lohikiusaus ovat sijalla yksi. Kuva ei anna oikeaa käsitystä ruoan herkullisuudesta, jota se kuitenkin oli.

1 kg peruna-sipulisekoitusta
400 g maustettuja (tai maustamattomia) broilerin suikaletta
2 tl curryjauhetta
(suolaa)
100 g kirsikkatomaattia
4 dl kuohukermaa
150-200 g juustoraastetta

Laita peruna-sipulisekoitusta. kuumenna pannu ja kypsennä broilerin suikaleet. Mausta currylla, lisää jokkoon kirsikkatomaatti siivuja ja kuohukerma. Kuumenna kerma ja kaada seos peruna-sipulisekoituksen joukkoon. Lisää juustoraaste ja sekoita tasaiseksi. Kypsennä uunissa 200 asteessa.