Kevään valmistujaisjuhliin ja yksiin rippijuhliin tein tilauksesta broileri-pastasalaattia.

1 pss värillistä pastaa (keitetään kypsiksi, huuhdotaan kylmällä vedellä)
n. 500 g broilerin rintafilepihviä (paistetaan kypsäksi, jäähdytetään ja kuutioidaan)
1 kpl punaista paprikaa
1 kpl vihreää paprikaa
1 kpl oranssia paprikaa
3 hapanta omenaa
(paprikatäytteisiä oliiveja)

kastike:
ruohosipulia
valkosipulin kynsiä
curry maustetta
1 rkl hunajaa
1 tl suolaa
pippurirouhetta
2 prk ranskankermaa

Sekoita pastan joukkoon kypsät broilerin kuutiot. Kuutioi omenat ja paprikat, lisää pastan joukkoon. Hienonna ruohosipuli ja valkosipulin kynnet. Sekoita ranskankerman joukkoon hiennonnetut sipulit ja mausteet. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria. Sekoita kastike pastan joukkoon.